Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

pic_1

Oslo Nord Taekwondoklubb
Oslo Nord er en Taekwondo klubb som ble stiftet i desember 2003. Vi har vår tilhørighet
nord i Groruddalen og har flotte treningslokaler på Tiurleiken Skole på Romsås og på Haugebstua scene på Haugenstua. Vi har tilbud til alle om trening 5 dager pr. uke og klubben har på få år utviklet oss til å bli en av landets aller beste klubber, spesielt innen mønsterkonkurranser, men også våre kamputøvere er av meget høy klasse. Våre dyktige instruktører og hjelpeinstruktører har lang erfaring innen taekwondo og alle elever får kyndig og god veiledning under disiplinerte og trygge
forhold.

Taekwondo betyr fot, hånd og kunst og utvikler disiplin, selvkontroll, smidighet og kroppsbeherskelse. Alle vil kunne utvikle sine ferdigheter i vår klubb og treningen tilpasses den enkelte utøver på en trygg og god måte. Du vil få kyndig og grundig opplæring av våre erfarne og meget seriøse instruktører og hjelpeinstruktører. Alle, både voksne, ungdom og barn vil ha god nytte av de egenskaper som taekwondotrening gir og det er aldri for sent å begynne. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen, både nybegynnere og erfarne utøvere.
Møt opp til en av våre treningstider(se under menyvalg, OM KLUBBEN), eller ta kontakt med oss direkte på en av følgende telefonnummer for ytterligere informasjon:

Paal Eilertsen              tlf: 900 52 533
Freddy Eilertsen         tlf: 905 06 603 (etter kl.17.00)

Hilsen
Instruktører, Hjelpeinstruktører og Styret
Oslo Nord Taekwondoklubb

footer