Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Khai.instruct

Hovedinstruktør Khai Le Dahn, 4 dan, født 4.7.1959:
Khai startet med taekwondo i Vietnam som ung gutt. Etter lang tids erfaring som landslagsutøverfor Norge og som instruktør, valgte han i 2003 å etablere sin egen klubb, Oslo Nord Taekwondoklubb. Khai har meget gode resultater å vise til, både nasjonalt og internasjonalt. Han har tatt flere medaljer, både i NM og Norgecup og han ble Skandinavisk mester I 2003 og Nordisk mester i 2003, 2004 og 2005. I Paris Open i 2004 tok han en meget sterk bronsjemedalje. Khai har en svært sterk klubbfølelse og ønsker alle sine instruktører og elever det aller beste.
Khai er instruktør på Haugenstua på mandager og på Tiurleiken på fredager.

 

Huy.instruct

Instruktør Huy Le Dahn, 3 dan, født 6.6.1992:
Huy er en av klubbens store talenter og forbilde for mange. Han har oppnådd svært gode resultater over mange år og er klubbens medaljesanker i Norges Cup stevner. Huy er svært flink til å trene de andre elevene i klubben.
Huy er instruktør på Haugenstua på fredager.

tien Instruktør Tien Le Thuy, 2 dan, født 15.10.1991:
Tien har nådd svært langt innen taekwondo. Hun kan vise til en rekke meget gode plasseringer i Norges Cup stevnene. Tien har på lik linje med sin fetter Huy tatt mange gull, sølv og bronsjemedaljer i Norges cup stevnene og hun er en av klubbens aller største talenter.
Tien er instruktør på Tiurleiken på tirsdager.
bao.instruct Hjelpeinstruktør Bao Nguyen, 1 dan, født 28.4.1991:
Bao har trent taekwondo i mange år og deltatt på mange konkurranser. Han er svært treningsvillig og talenfull og dette har resultert i mange medaljer i Norges Cup stevner.
Bao er hjelpeinstruktør på Haugenstua på fredager.
Paal_anders.instruct Hjelpeinstruktør Paal Anders Eilertsen, 2 dan, født 13.2.1995:
Paal Anders startet opp med taekwondo fra han var 7 år og har deltatt på mange Norges Cup stevner, hvor han har tatt mange medaljer. Han er treningsvillig og ønsker fortsatt å utvikle seg videre innen idretten.
Paal Anders er hjelpeinstruktør på Tiurleiken på fredager.
  Hjelpeinstruktør Phi Thien Hoang, 1 dan, født 16.4.1994:
Phi Tien er en treningsvillig og talentfull utøver som har oppnådd meget bra resultat i mange stevner. Han stiller alltid opp for klubben og jobber hardt for å utvikle seg videre.
Phi Tien er hjelpeinstruktør på Tiurleiken på onsdager.
  Hjelpeinstruktør Anniken Eilertsen, 1 dan, født 14.3.1993:
Anniken startet opp med taekwondo når hun var 9 år. Etter en liten pause på grunn av skolearbeid ønsker hun igjen å utvikle seg videre innen idretten. Anniken er alltid positiv og tar godt vare på de små barna i klubben.
Anniken er hjelpeinstruktør på Haugenstua på mandager og fredager.
Khoa Hjelpeinstruktør Khoa Le Dahn , 2 dan, født 4.1.1996:
Khoa har alltid vært klubbens maskot og han har alltid en liten abligøye på lur. Han er alltid i godt humør og talentet hans innen taekwondo er helt strålende. Kha har konkurrert I flere år og har sanket utallige gullmedaljer opp gjennom årene.
Khoa er hjelpeinstruktør på Tiurleiken på tirsdager. 
  Hjelpeinstruktør Huy Minh Le, 1 dan født 13.1.1997:
Huy Minh, eller Magnus som han blir kalt er en talenfull utøver som kan vise til mange flotte prestasjoner I kokurranser. Han er svært treningsvillig og ønsker å utvikle seg videre innen idretten.
Magnus er hjelpeinstruktør på Haugenstua på mandager.
footer